Diensten

Herbosch kiere

klant
Herbosch Kiere
locatie
Kallo
industrie
Bouwbedrijf
bouwjaar
2021
project status
Opgeleverd
website

Réal Consulting staat in voor de realisatie van de nieuwe kantoorgebouwen en bijhorende stockageloods voor Herbosch Kiere.

De klant

Herbosch Kiere breekt en bouwt kaaimuren, bruggen, steigers, dijken en sluizen. Ze zijn specialist in het uitvoeren van zware hijswerken, aanleggen van oeververdedigingen, bergen van schepen, baggeren en steenstorten. Daarnaast zijn ze ervaren in het inrichten en afdekken van stortplaatsen en in het uitvoeren van bodemsaneringen zowel in grond als in grondwater. Ook voor verschillende funderingstechnieken zoals diepwanden, micropalen, grondankers en jetgrouting kan je er terecht.

De opdracht

Voor de vestiging in de haven van Antwerpen werden er 600 m² kantoren en 650 m² stockageloods gebouwd. Alle ruimtes werden volledig afgewerkt. Ook de buitenaanleg werd gerealiseerd.

De uitvoering

De loodsen werden voorzien van zwarte sandwichpanelen. De kantoren werden uitgevoerd in witte sandwichpanelen en ramen. De zwarte lamellen zonnewering boven de ramen geeft het gebouw de nodige uitstraling. De voordeur en de poorten werden in de rode kleur die Herbosch Kiere kenmerkt gerealiseerd. Hetzelfde rood komt ook terug in de binnenafwerking. Voor de plafonds is er een combinatie gemaakt tussen onafgewerkte industriële look, rigitone gyproc en vilt. Ditzelfde vilt komt eveneens terug in de wanden. De inkom, gang en alle burelen zijn voorzien van rubbervloeren. Alle andere ruimtes werden getegeld. Door gebruik te maken van glazen binnenschrijnwerk en designverlichting werd een zeer verfijnde afwerking van de kantoren bekomen.

Het resultaat

Door enkele wijzigingen in het concept tijdens de uitvoering heeft het project langer geduurd dan initieel ingeschat, maar het resultaat mag er ongetwijfeld zijn. De eindklant was extreem tevreden. Wij mochten noteren dat de werknemers zeer enthousiast zijn over de graad van afwerking van de nieuwe faciliteiten.